دکتر بابک نیکومرام » جراحی زیبایی سینه » درباره پروتز سینه چه می دانید؟
مدت زمان مطالعه ۳۰ دقیقه

درباره پروتز سینه چه می دانید؟

قبل از آن که توضیحات مفصلی در مورد بزرگ کردن سینه به کمک پروتز ارائه کنیم، می خواهیم نگاهی کلی به این عمل داشته باشیم تا بتوانید دید بهتر و دقیق تری نسبت به آن پیدا کنید.
آنچه در این مقاله می خوانید: نمایش

جراحی پروتز سینه در یک نگاه

درصد رضایت

98 درصد از افرادی که سایز سینه های خود را با استفاده از پروتز افزایش داده اند، از نتیجه عمل راضی بوده اند.

%

میزان تهاجم

میزان تهاجم این جراحی حدود 70 درصد است و به همین دلیل، انتخاب درست جراح پلاستیک اهمیت بیشتری می یابد.

%

معرفی کوتاه

این جراحی به منظور افزایش سایز و بهبود ظاهر سینه های بانوان انجام می گیرد و برای اجرای آن می توان از تکنیک ها و روش های مختلفی بهره برد. در این روش، پروتز در داخل بافت پستان قرار می گیرد و ظاهر آن را برجسته تر می سازد.

نوع بیهوشی

برای انجام انواع جراحی های زیبایی سینه باید فرد بیهوش باشد. به عبارت دیگر، روند این عمل به کمک بیهوشی عمومی پیش خواهد رفت.

میزان ناراحتی بعد از عمل

وابسته به روش افزایش سایز سینه، این میزان حدودا 60 درصد است و طی یک هفته بعد از عمل کاهش می یابد.

%

اهمیت انتخاب جراح

مهم ترین عامل موثر بر نتیجه انواع جراحی پلاستیک زیبایی و ترمیمی، انتخاب درست جراح است.

%

تکنیک ها

برای قرار دادن پروتز در سینه می توان با استفاده از تکنیک های مختلفی برش لازم را ایجاد کرد و از طریق آن ایمپلنت را در داخل بافت سینه قرار داد. این برش ها در نواحی مختلفی مانند زیر سینه، دور هاله، زیر بغل و بالای ناف ایجاد می شوند.

ریکاوری

بازگشت به فعالیت های ورزشی در طی 4 هفته و از سر گیری کارهای روزانه در طی 5 تا 7 روز امکانپذیر خواهد بود.

با آگاهی از نکات اولیه در مورد جراحی بزرگ کردن سینه، حتما برای دریافت اطلاعات بیشتر مشتاق شده اید. در ادامه همه چیز را در رابطه با این موضوع بخوانید.

انواع جراحی زیبایی سینه

جراحی زیبایی سینه نامی است که به طیف وسیعی از اعمال زیبایی اطلاق می شود. هدف از انجام همه ی این جراحی ها، بهبود ظاهر بانوان در ناحیه ی سینه ها است.

انواع جراحی زیبایی پستان عبارتند از:

همچنین برای آقایانی که بنا به دلایل مختلفی که در مقاله ی کوچک کردن سینه در مردان می خوانید، می توانید جراحی ژنیکوماستی انجام داد.

در این نوشتار به بررسی یک مورد از انواع جراحی زیبایی سینه خواهیم پرداخت و آن، بزرگ کردن سایز سینه با پروتز خواهد بود.

انواع جراحی زیبایی سینه

پروتز سینه

رایج ترین روش برای بزرگ کردن پستان ها، استفاده از پروتز سینه یا همان ایمپلنت است. پیش از جراحی باید حتما یک جلسه ی مشاوره را با جراح خود بگذرانید تا بتوانید از میان انواع مختلف پروتزها بهترین نوع آن را انتخاب نمایید.

پروتز های سینه می توانند از نظر شکل، سایز و جنس متفاوت باشند. توصیه ی ما به شما این است که در انتخاب نوع آن به پیشنهاد جراح توجه ویژه ای داشته باشید. چرا که وی با داشتن سابقه ی طولانی در زمینه انجام جراحی پروتز سینه می تواند مناسب ترین نوع ممکن را مورد انتخاب قرار دهد.

از این محصولات می توان به دو منظور دیگر نیز استفاده نمود:

  • بازسازی پستان بعد از ماستکتومی
  • ترمیم سینه بعد از برداشت یا تعویض پروتز اول

بهترین کاندیداهای پروتز سینه

افراد مختلفی می توانند به این روش به ترمیم ظاهر سینه های خود بپردازند. از این میان، برخی از آن ها کاندیداهای مناسب تری هستند؛ یعنی افرادی که:

  • بافت سینه شان به دلیل افزایش سن تحلیل رفته و در نتیجه اندازه ی آن کوچک تر شده است.
  • اهداف مشخصی برای انجام جراحی زیبایی سینه دارند.
  • رشد عضلات و استخوان های آن ها تکمیل شده است.
  • به طور ژنتیکی دارای پستان های کوچکی هستند.
  • افراد لاغری که نمی توانند تزریق چربی به سینه انجام دهند.
  • سینه هایشان از نظر اندازه متقارن نیستند.
  • باردار یا شیرده نیستند.
کاندیدا پروتز سینه

عمر پروتز پستان

به یاد داشته باشید که پروتز های سینه همیشگی نیستند و ممکن است نیاز به تعویض یا تخلیه داشته باشند. با این حال، ماندگاری اثر این روش نسبت روش هایی همچون تزریق ژل یا چربی به سینه بسیار بیشتر است.

نمی توان مدت زمان مشخصی برای عمر ایمپلنت های سینه در نظر داشت؛ چرا که با توجه به نوع پروتز و میزان مراقبت شخص از آن، تفاوت های بسیاری وجود دارد.

در بخش انواع پروتز پستان می توانید با بهترین و مقاوم ترین نوع این محصولات و مزایای هر یک از آن ها آشنا شوید.

محل برش پروتز سینه

جراح برای کار گذاری ایمپلنت در سینه می بایست برشی بر روی آن ایجاد و به این طریق دسترسی خود به بخش داخلی پستان را تامین نماید. محل این برش با توجه به شرایط سینه و تشخیص پزشک متفاوت است؛ این برش می تواند بر روی نقاط مختلفی ایجاد گردد؛ از جمله:

 

  • دور هاله ی سینه
  • در قسمت زیر بغل
  • محل چین های زیر پستان
  • اگر قرار است از پروتز آب نمکی استفاده شود، می توان از قسمت بالایی ناف نیز آن را در سینه قرار داد.

تکنیک های برش

بر اساس محلی که برای برش انتخاب می شود، نوع آن متفاوت خواهد بود. در ادامه با تکنیک های 4 گانه ی ایجاد برش پروتز سینه آشنا می شوید:

برش زیر سینه

برشی که در محل زیر سینه ایجاد می شود تا ایملنت از طریق آن در محل مناسب خود قرار گیرد، به نام Inframammary incision شناخته می شود.

این برش به صورت نیم دایره در قسمت زیرین بافت سینه زده می شود. در بسیاری از مواقع جراح از بین تکنیک های مختلف، این نوع را انتخاب می کند تا بتواند برش را در چین های زیر سینه مخفی و به هر چه طبیعی تر بودن نتیجه ی جراحی کمک کند.

از طریق برش زیر سینه می توان انواع مختلف ایمپلنت در اندازه های مختلف را در جای مناسب خود قرار داد. اگر این محل انتخاب شود، برش از دید مخفی مانده و انجام جراحی زیبایی نامحسوس تر خواهد بود.

این نوع برش به دلیل ایجاد دسترسی بهتر و در نتیجه افزایش دقت جراح در قرار دادن پروتز در سینه، مشهور و محبوب است.

برش دور هاله سینه

هاله ی سینه دایره ی تیره رنگی است که دور نوک سینه قرار دارد. جراح می تواند برای قرار دادن پروتز در پستان برشی دایره ای شکل در مرز هاله ایجاد کند. این نوع برش با نام Periareolar incision شناخته می شود.

مدت زمان ترمیم برش در این ناحیه کوتاه است ولی پروتز های بزرگ را نمی توان از این طریق در داخل پستان قرار داد.

برش در ناحیه زیر بغل

همان طور که گفتیم، برای قرار دادن پروتز در سینه می توان برشی در بخش زیر بغل ایجاد و از این طریق به بافت پستان دسترسی پیدا کرد. این نوع برش که Transaxillary incision نامیده می شود، می تواند از چشم دیگران به خوبی مخفی بماند اما همانند نوع قبل، میزان آزادی عمل جراح برای استفاده از پروتز در سایز های مختلف را محدود می سازد.

برش در ناحیه بالایی ناف

غیر رایج ترین تکنیکی که برای قرار دادن پروتز در سینه مورد استفاده قرار می گیرد، برش در بخش بالایی ناف یا همان Transumbilical incision است که تنها زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که از پروتز آب نمکی یا سالین برای بزرگ کردن سایز سینه بهره برده شود.

در تصویر زیر می توانید محل دقیق ایجاد این 4 نوع برش را مشاهده کنید:

برش پروتز سینه

محل قرارگیری ایمپلنت در سینه

به طور طبیعی بیشترین میزان چربی در بافت پستان ها بر روی عضله قرار دارد. بر اساس یکی از مهم ترین اصول جراحی پزشکی باید در طول اعمال زیبایی و ترمیمی، کم ترین میزان دستکاری و تغییر بر روی بخش مورد نظر ایجاد گردد.

با توجه به آناتومی بدن در قسمت میانی، پروتز می تواند به دو شکل در پستان قرار داده شود:

  • زیر عضله
  • روی عضله

به گفته ی دکتر نیکومرام، فوق تخصص جراحی پلاستیک، به همین دلیل و با هدف تهاجم کمتر در طول جراحی، بهتر است که پروتز بر روی عضله سینه قرار گیرد.

پس چه زمانی می توان ایمپلنت را در قسمت زیرین عضله ی فاشیا قرار داد؟
در صورتی که فرد در سینه های خود از بافت چربی کافی بهره مند نباشد و این بافت نتواند پروتز را به خوبی پوشش دهد، می بایست که ایمپلنت در قسمت زیر عضله قرار گیرد و به این ترتیب محافظت خوبی از آن به عمل آید.

با مشاهده ی فیلم زیر و بهره مندی از توضیحات دکتر بابک نیکومرام می توانید اطلاعات خود را در مورد یکی از پر تکرار ترین سوالات در رابطه با پروتز سینه افزایش داده و بهترین تصمیم را در این مورد اتخاذ کنید:

انواع مدل پروتز سینه

یکی از موثر ترین عوامل بر روی رضایت شما از نتیجه ی عمل پروتز سینه، انتخاب درست نوع ایمپلنت است. اگر شما در جلسه ی مشاوره پیش از عمل، به خوبی انتظارات و اهداف خود از انجام این جراحی را با پزشک در میان بگذارید، عمل را موفقیت آمیز تر خواهید یافت.

چرا که در همین راستا، نوع و مدل پروتز سینه به گونه ای انتخاب خواهد شد که شما را به نتیجه ی مورد نظرتان نزدبک تر کند. امروزه مدل های مختلفی از ایمپلنت ها در بازار وجود دارند که هر کدام با توجه به ویژگی های منحصر به فرد خود می توانند ظاهر متفاوتی به سینه های شما بدهند.

انواع ایمپلنت پستان را می توان با توجه به سه ویژگی به دسته های مختلفی تقسیم بندی کرد. این ویژگی ها عبارتند از:

جنس ماده پرکننده

پروتز های سینه را می توان از نظر جنس ماده ای که درون آن ها را پر می کند، به سه نوع آب نمکی، سیلیکونی و یا فشرده تقسیم بندی کرد.

جنس رویه

بر اساس کیفت رویه ی خارجی ایمپلنت می توان انواع تکسچر (textured) و اسموث (smooth) را از یکدیگر متمایز دانست.

شکل پروتز

شکل پروتز مهم ترین عامل سردرگمی افراد در انتخاب این محصولات است. اشخاص متقاضی انجام جراحی پروتز سینه می توانند از میان انواع گرد و یا قطره ای شکل بهترین و مناسبس ترین نوع آن را انتخاب نمایند.
در بخش بعدی در مورد همه ی انواع پروتز های پستان توضیحات مفصلی ارائه خواهیم داد تا به شما در شناخت و انتخاب مناسب ترین نوع این محصولات کمک کرده باشیم.

انواع پروتز سینه بر اساس جنس ماده پرکننده

  • پروتز سالین
  • پروتز سیلیکونی
  • پروتز سیلیکونی فشرده

پروتز سالین

پروتز های سالینی یا Saline implants همان طور که از نام آن ها مشخص است، از جنس آب نمک هستند. یعنی داخل آن ها را آب نمک پر کرده است.

به بیان واضح تر، پروتز سالین کیسه ای از جنس سیلیکون است که داخل آن با آب نمک پر شده است.

از آن جا که آب نمک ماده ای طبیعی و ارگانیک محسوب می شود، در صورتی که به دلیل وارد آمدن ضربه، پروتز پاره شود، این ماده جذب بدن شده و عوارض شیمیایی به همراه نخواهد داشت.

پروتز سیلیکونی

این انواع پروتز را می توان به کیسه هایی از جنس سیلیکون تشبیه کرد که با ژل سیلیکون پر شده اند. این ماده، نوعی پلیمر است که می تواند با داشتن خاصیت انعطاف پذیری بالا، ظاهر سینه را به خوبی اصلاح نماید.

به دلیل حساسیت بسیار بالای موجود در کاربرد آن ها، پروتز های سیلیکونی بیش از هر محصول پزشکی دیگری در جهان مورد مطالعه قرار گرفته اند.

پروتز سیلیکونی فشرده

این پروتز ها مثل پروتز های سیلیکونی از همین ماده پر شده اند، با این تفاوت که ژل سیلیکون داخل آن ها دارای مولکول های نازک تر و انعطاف پذیر تر است.

این خاصیت به پروتز این امکان را می دهد که با توجه به آناتومی پستان فرد، اشکال مختلفی به خود گرفته و ظاهری بسیار زیبا و طبیعی تر نسبت به دیگر انواع پروتز به سینه های فرد ببخشد.

پروتز سالین و سیلیکونی

انواع پروتز سینه بر اساس شکل

جنس ماده ی فیلر انواع ایمپلنت های سینه را بررسی کردیم و حالا نوبت به شکل آن ها می رسد. از این نظر دو نوع پروتز وجود دارند:

  • پروتز های گرد
  • پروتز های اشکی

انتخاب از میان هر یک از این انواع پروتز با توجه به تشخیص جراح، انتظارات فرد و آناتومی پستان ها بستگی دارد. شکل ایمپلنت بیش از هر ویژگی دیگری بر روی نمود ظاهری و بیرونی سینه ها بعد از جراحی موثر هستند و همین موضوع، انتخاب میان هر یک از انواع گرد یا آناتومیک را از اهمیت ویژه ای برخوردار می کند.

پروتز گرد

این پروتز ها به این دلیل گرد نامیده می شوند که دایره ای شکل هستند و می توانند حجم زیادی به پستان ها ببخشند. افرادی که خواهان افزایش سایز سینه های خود به میزان بیشتری نسبت به حالت معمول هستند، می توانند از این نوع بهره بگیرند.

پروتز اشکی

پروتز اشکی به شکل یک قطره ی اشک در سینه قرار می گیرد و به دلیل شباهت بسیاری که به ظاهر طبیعی پستان دارد، به آن پروتز آناتومیک نیز می گویند.

از قسمت بالا به پایین، حجم فیلر داخل این پروتزها افزایش پیدا می کند و به همین دلیل است که شکلی شبیه به فطره اشک به خود می گیرد.

پروتز گرد بهتر است یا اشکی؟

نمی توان بهتر و بدتری از میان این دو مورد انتخاب کرد؛ چرا که با توجه به هدف فرد از انجام جراحی پروتز سینه، ممکن است یکی از آن ها برایش مناسب تر باشد.

به طور کلی می توان گفت که ایمپلنت های گرد از نوع آناتومیک رایج تر هستند؛ چرا که می توانند اندازه ی سینه را بزرگ تر نشان داده و حجم بیشتری به آن بدهند.

در ویدیوی زیر می توانید صحبت های جامع دکتر بابک نیکومرام در رابطه با دو نوع پروتز آناتومیک (قطره اشکی) و گرد را ببینید و بشنوید:

انواع پروتز سینه بر اساس جنس رویه

پروتز ها را می توان از این نظر به دو دسته ی تکسچر و اسموث تقسیم کرد. هر یک از این انواع، خاصیت هایی دارد که آن را از دیگری متمایز می کند.

پروتز تکسچر

پروتز هایی که به دلیل داشتن منافذ ریز بر روی خود به پروتز های textured معروف هستند، می توانند به خوبی در داخل بافت سینه جای گرفته و در جای خود ثابت بمانند.

پروتز اسموث

این پروتزها رویه یا سطح بیرونی صاف و صیقلی دارند و به همین دلیل به آن ها لقب smooth داده شده است؛ صاف و بدون شیار بودن سطح این ایمپلنت ها احتمال چرخش آن ها در بافت سینه را بیشتر می کند. در صورتی که پروتز اسموث در جای خود ثابت نشده باشد و به دلیل چرخش، از محل اصلی خود خارج شود، ممکن است ظاهر سینه دفرمه شود.

در قسمت زیر تصویر پروتز های smooth و textured را می بینید. تفاوت جنس رویه ی این دو نوع ایمپلنت به خوبی مشخص است.

سطح پروتز
انتخاب از میان انواع مختلف ایمپلنت پستان کار مهم و سختی است. بنا بر این باید تمامی جوانب را در این مورد در نظر داشت تا بتوان بهترین نتیجه را از روند جراحی حاصل کرد.

محدودیت سنی عمل پروتز سینه

یکی از فاکتور هایی که باید حتما به آن توجه کرد، سن فرد متقاضی انجام جراحی زیبایی است. از میان جراحی های زیبایی سینه، جراحی پروتز می تواند از این نظر حساس تر باشد.

برای آن که یکی از کاندیداهای مناسب این عمل زیبایی باشید، باید حتما رشد پستان هایتان کامل شده باشد. در ادامه به بررسی شرایط بانوان دو گروه سنی مختلف برای بهره گیری از ایمپلنت های سینه خواهیم پرداخت.

بانوان 18 تا 22 سال

این افراد می توانند از پروتز های سالین استفاده کنند اما پروتز های سیلیکونی برایشان مناسب نیست. اگر مطالعات کافی داشته اید و می خواهید که حتما از نوع سیلیکونی برای افزایش سایز سینه هایتان بهره بگیرید، باید تا 22 سالگی صبر کنید.

بانوان 22 سال به بالا

برای این افراد محدودیتی در انتخاب نوع ایمپلنت سینه وجود ندارد. با این حال بهتر است که پیش از گرفتن تصمیم قطعی، انتظارات خود از نتیجه ی عمل را با جراح در میان بگذارند تا بهترین راهنمایی و مشاوره را دریافت کنند.

عوارض پروتز پستان

عوارض و خطرات پروتز سینه موضوعی است که همواره باعث نگرانی افراد مایل به انجام این اقدام شده است. در تصویر زیر مهم ترین عوارض این روش را می بینید:

عوارض پروتز سینه

اقدامات قبل از عمل پروتز سینه

فردی که می خواهد سایز سینه های خود را به کمک پروتز افزایش دهد، باید پیش از اقدام برای عمل، حتما موارد زیر را رعایت کند تا بتواند به بهترین شکل ممکن برای جراحی آماده شود.

برخی از مهم ترین کارهایی که باید قبل از این جراحی خاص انجام شوند، عبارتند از:

انتخاب درست جراح پلاستیک

همان طور که در ابتدای ان نوشتار به آن اشاره کردیم، انتخاب درست جراح پلاستیک برای به انجام رساندن هر عمل زیبایی بیش از هر فاکتور دیگری بر روی نتیجه ی عمل موثر است.

یک جراح پلاستیک خوب می تواند با استفاده از ویژگی هایی مثل تجربه، مهارت، دانش و شناخت کامل از آناتومی بدن انسان به شما در داشتن ظاهری زیباتر و بهتر کمک کند.

بسیاری از افراد برای انجام این انتخاب سردرگم می شوند و به همین دلیل به صحبت های افراد غیر متخصص و غیر قابل اطمینان در مورد موضوعی به این مهمی توجه می کنند. اما شما باید بدانید که برای برگزیدن جراح پلاستیک باید به چه مواردی توجه داشته باشید.

شرکت در جلسه مشاوره قبل از عمل

برگزاری چنین جلسه ای و شرکت در آن به شما کمک می کند که بتوانید هر چه بهتر انتظارات خود از نتیجه ی عمل را به جراح منتقل کرده و از بروز نارضایتی بعد از دیدن نتیجه جلوگیری کنید.

در طول جلسه مشاوره، جراح شما را معاینه خواهد کرد و در مورد انواع پروتز های پستان موجود در بازار به شما توضیحات کاملی ارائه خواهد داد. او همچنین به شما کمک می کند تا مناسب ترین نوع این محصولات را انتخاب کنید.

شما همچنین باید گزارش جامعی در مورد سوابق پزشکی و دارویی خود به پزشک ارائه کنید تا بتوانید از بروز پیچیدگی هایی مثل خونریزی و … جلوگیری نمایید.

انجام آزمایش های لازم

پیش از اقدام برای انجام هر عمل زیبایی و درمانی، شما باید از نظر ابتلا به بیماری هایی نظیر کم خونی، دیابت، فشار خون و … تحت آزمایش قرار بگیرید تا از بروز پیچیدگی های محتمل در طول عمل پیشگیری کنید.

این آزمایش ها جراح را از وضعیت سلامت عمومی شما آگاه می سازد. در نتیجه او می تواند با توجه به این موارد در مورد روند عمل تصمیم گیری کرده و مناسب ترین راه را برگزیند تا مشکلی برای شما پیش نیاید.

توقف مصرف سیگار و الکل

باید سعی کنید که حتما از دو هفته قبل از جراحی های زیبایی علی الخصوص جراحی پروتز سینه، استعمال دخانیات و نوشیدنی های الکلی را متوقف کنید.

این کار به بدن شما کمک می کند که راحت تر ایمپلنت را در داخل بافت سینه بپذیرد و احتمال پس زده شدن آن کاهش یابد.

توقف مصرف داروها

بسیاری از افراد برای کنترل و درمان بیماری های مختلف خود از داروهای متنوعی بهره می گیرند. اگر شما قصد انجام هر نوع جراحی زیبایی دارید، باید حداقل دو هفته پیش از اقدام و مراجعه به جراح، مصرف داروهای خود را تحت نظارت پزشک قطع یا کنترل کنید.

قطع مصرف داروهایی مثل آسپرین که می توانند با رقیق کردن خون باعث بروز خونریزی شدید در هنگام عمل شوند، ضروری است.

مراقبت های بعد از عمل پروتز پستان

اهمیت مراقبت های بعد از عمل پروتز کم تر از اهمیت روند جراحی نیست. با انجام یک سری اقدامات ساده و به نظر پیش پا افتاده می توان تاثیر بسیار زیادی بر روی نتیجه ی عمل گذاشت. مهم ترین اقدامات بعد از این عمل را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:

نگران نباشید!

با وجود پیشرفت های گسترده ای که در زمینه ی انواع جراحی درمانی و زیبایی ایجاد شده است، همچنان خیلی از افراد از بیهوشی می ترسند. اما این ترس و نگرانی بی مورد است .

ممکن است بلافاصله بعد از عمل، مقداری سرگیجه و حالت تهوع را تجربه کنید، اما باید بدانید که این موضوع به دلیل تاثیر داروهای بیهوشی است و به سرعت از بین می رود.

بهتر است برای کمک به کاهش این علائم استراحت کنید و فعالیت های سنگین را به زمانی بعد از بهبود کامل خود موکول نمایید.

وسایل سنگین حمل نکنید.

باید برای کمک به ترمیم هر چه بهتر بافت سینه و جای گرفتن ایمپلنت در آن از حمل وسایل سنگین خودداری کنید. چرا که با این کار، عضله ی سینه کشیده شده و ممکن است در روند بهبودی مشکل ایجاد گردد.

مصرف دخانیات ممنوع!

مواد شیمیایی موجود در دخانیات و نوشیدنی های الکلی می توانند سرعت بهبودی شما بعد از عمل را کاهش داده و به این ترتیب مشکلاتی را برایتان ایجاد کنند.

باید حداقل تا دو هفته بعد از جراحی پروتز سینه از مصرف این محصولات زیان بار خودداری کنید تا بافت پستان به طور کامل ترمیم گردد.

لباس زیر مناسب بپوشید.

بعد از انجام هر گونه عمل زیبایی سینه باید حمایت لازم از سینه های خود به عمل بیاورید. بدین منظور می توانید از لباس زیر های مناسبی که دستیاران جراح به شما معرفی می کنند استفاده کنید.

تغذیه سالم را فراموش نکنید.

بدن انسان برای از بین بردن آثار جراحی های مختلف باید بتواند در ابتدا مواد مغذی لازم را دریافت نماید. به این منظور می بایست شما بعد از انجام این اعمال نسبت به تغذیه و رژیم غذایی روزانه ی خود حساس تر باشید.

ورزش بعد از پروتز سینه

جراحی پروتز پستان یکی از اعمال زیبایی سرپایی است و نیازی به بستری شدن فرد در بیمارستان یا کلینیک وجود ندارد. به همین دلیل بلافاصله یک روز بعد از عمل و با از بین رفتن آثار داروهای بیهوشی، شما می توانید ورزش های سبک مانند پیاده روی را از سر بگیرید.

اما اگر ورزشکار حرفه ای هستید، باید بدانید که بهتر است تا سه الی چهار هفته انجام فعالیت های ورزشی سنگین را به حالت تعلیق در آورید.

مهم ترین نکته درباره عمل پروتز سینه

همان طور که گفتیم و حتما از زبان بسیاری از افراد دیگر هم شنیده اید، مهم ترین اقدام شما برای رقم زدن یک نتیجه ی دلخواه از انجام اعمال زیبایی، انتخاب درست جراح است.

زمانی که می خواهید این گزینش را انجام دهید، باید به موارد مختلفی دقت کنید. دارا بودن دانشنامه ی بورد تخصص و فوق تخصص یکی از این موارد است. صلاحیت یک جراح برای انجام جراحی پلاستیک توسط این دانشنامه مشخص می گردد.

دکتر مسعود راستکاری

دکتر بابک نیکومرام

جراح پلاستیک، ترمیمی و سوختگی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران
عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران (ISPAS)

مقالات مرتبط
جراحی لیفت سینه (ماستوپکسی)

جراحی لیفت سینه (ماستوپکسی)

زیبایی سینه ها علاوه بر اندازه، به حالت و شکل آن ها نیز وابسته است. با انجام جراحی لیفت می توان افتادگی و بد شکلی سینه ها را تا بیشترین حد ممکن کاهش داد. همچنین ممکن است در طول زمان قطر هاله سینه...

جراحی بازسازی سینه

جراحی بازسازی سینه

هدف جراحی بازسازی پستان، ایجاد شکل مناسب در یک سینه یا هر دو سینه است تا از نظر ظاهری طبیعی به نظر برسند.  جراحی بازسازی پستان معمولا در مراحل مختلف و برای ترمیم بخش های مختلف سینه صورت می گیرد....

مزایای ماموپلاستی

مزایای ماموپلاستی

مزایای ماموپلاستی شامل موارد زیادی است. خانم ها معمولا خواهان زیبایی و تناسب اندام هستند و سعی دارند بدنشان فرم مناسب داشته باشد و نقایص بدن خود را برطرف کنند. جراحی کوچک کردن سینه که به نام مامو...

پروتز سینه مدل اشکی

پروتز سینه مدل اشکی

پروتز سینه مدل اشکی یکی از انواع پروتز سینه است. در صورتی که از اندازه یا فرم سینه های خودتان راضی نیستید، پروتز سینه مدل اشکی می تواند گزینه ای مناسب برای کمک به شما باشد تا عزت نفس و اعتماد  به...

دیدگاه های شما

تجربیات خودتان را در قالب دیدگاه برای دیگران به اشتراک بگذارید .

۴ Comments
  1. مهسا حاجتی

    چه مطلب کاملی بود. در مورد جراحی ماموپلاستی هم لطفا مطلب بذارید حتما. ممنون

    Reply
    • دکتر بابک نیکومرام

      حتما، هفته ی بعد آرشیو مقالات رو چک کنید.

      Reply
  2. سولماز

    هزینه پروتز سینه چقدر هست ؟

    Reply
    • دکتر بابک نیکومرام

      هزینه خود پروتز جدا و هزینه عمل جداست. برای اطلاع از هزینه دقیق پروتز سینه به پیج اینستاگرام دایرکت بدید.

      Reply
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *